Hein van Dalen in “Andere tijden”.


Tynaarlo. Op vrijdag 27 september zal Hein van Dalen, erelid van de Historische Vereniging Tinaarlo in het programma “Andere tijden” te zien zijn.

De Historische Vereniging Tinaarlo is destijds door de programmamakers benaderd om personen aan te geven die het boerenleven van ver voor de oorlog hebben meegemaakt.  De 93 jarige van Dalen was hier de aangewezen persoon voor, hij is altijd boer geweest aan de Esweg.  De opnames voor het programma hebben afgelopen zomer aan de Dorpsstraat in de achtertuin bij Hein plaatsgevonden. De uitzending is te zien om 21.00 uur op Nederland 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.