Vrienden van het dorp Tynaarlo

In 2017 is de stichting “vrienden van het dorp Tynaarlo” opgericht. Het bestuur heeft destijds besloten het uitdragen van dit initiatief niet breed uit te dragen naar het dorp. Als reden hiervoor was onder andere de organisatie van het feest Tynaarlo 1200. De realisatie van dit mooie dorpsfeest vraagt veel van ons dorp en dan vooral van de vrijwilligers die dit allemaal organiseren. Het bestuur vond een brede aankondiging op dat moment niet gepast. In de tussentijd is de stichting geformaliseerd en ondertussen zijn er wel een aantal mensen/gezinnen donateur geworden. Nu het feestjaar Tynaarlo 1200 is begonnen heeft het bestuur besloten om van dit moment gebruik te maken en de stichting meer bij u onder de aandacht te brengen. Ga hiervoor naar onze pagina op deze site.

Met vriendelijke groet,

Namens de stichting Erik Pronk

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.