Recreatie

Het dorp Tynaarlo ligt net binnen het nationaal landschap De Drentsche Aa en binnen het Geopark de Hondsrug. Voor meer informatie zie de volgende links:

 

Een Reactie op “Recreatie

  1. Egbert Klasens, Steenwijk, 06-13257762

    Het is waarschijnlijk niet het juiste ‘platform’ waarop ik deze reactie plaats (heeft iemand misschien een tip wat dit betreft?), maar het onderwerp heeft wel met recreatie te maken.

    Zaterdag 20 april heb ik mijn wandelstok – merk Leki, bruine handgreep, verende voet – laten liggen bij het bankje op de weide aan de weg De Waterkant, tegenover dat hoge bruggetje. We liepen met kennissen een langeafstandswandeling en pauzeerden hier even. Later ontdekte ik dat ik de stok daar had achtergelaten. Uiteraard zijn we nog weer ter plekke gaan kijken, maar de stok was al verdwenen. Wellicht heeft een voorbijganger hem met goede bedoelingen meegenomen, ervan uitgaande dat de eigenaar zich op een of andere manier zou melden.
    Niet geschoten is altijd mis – vandaar dit bericht. Is er iemand die mij ‘de gouden tip’ kan geven? Ik zal die persoon zeer dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.